blogname

112
terneuzen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Politie zoekt bestuurder scooter voor woninginbraken


Terneuzen - De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Kymco DJ25 scooter voorzien van het (blauwe) kenteken 48-DXD-3. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de bestuurder daarvan wellicht bij meerdere recente woninginbraken in Zeeuws Vlaanderen betrokken is. De politie vraagt om bij aantreffen van deze scooter direct contact op te nemen.

Op Google is meer te vinden over de uiterlijke kenmerken van een Kymco van het type DJ25. Burgers die tips hebben over de bestuurder van deze scooter en zijn huidige verblijfplaats kunnen dit doorgeven:

via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999

Update 14.30 uur

De verdachte, een 33-jarige man, is door de politie, aan het begin van de middag in een woning in Sas van Gent aangehouden. Hij wordt onder meer verdacht van een recente woninginbraak in Terneuzen. Ook de scooter werd aangetroffen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws