blogname

112
terneuzen.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Daders woningoverval op de vlucht


Terneuzen - Donderdagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een woning aan de Koninginnelaan. Hierbij is de 35-jarige bewoner licht gewond geraakt. Er is niets buit gemaakt.
Omstreeks 20.58 uur wordt de meldkamer geïnformeerd over de overval. Het slachtoffer is kort daarvoor aan de voordeur overrompeld door twee mannen met een bivakmuts op. Zij eisen geld. De man verweert zich fel en weet de overvallers naar buiten te werken. Tijdens de worsteling raakt het slachtoffer licht gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Onderzoek
Diverse eenheden gaan na de melding ter plaatse. De omgeving is direct afgezet voor sporenonderzoek. Ook een politiehond speurt de omgeving af, maar deze kon slechts een kort spoor volgen. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Signalement

Van de daders is onderstaand signalement bekend:

Dader 1 is een man met een Noord-Afrikaans uiterlijk van ongeveer 1.70 m lang. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft kort stekelig haar en lichte baardgroei. Verder spreekt hij goed Nederlands. Tijdens de overval draagt hij een donkere jas met daaronder een blauwe spijkerbroek en een bruinrode bivakmuts/capuchon.
Dader 2 heeft eveneens een Noord-Afrikaans uiterlijk met een lengte tussen de 1.70 en 1.75 m. Hij is ongeveer even oud als dader 1. Ook hij spreekt goed Nederlands. Tijdens de overrompeling draagt hij een donkere jas met daaronder een blauwe spijkerbroek met een donkere bivakmuts/capuchon.

Hebt u informatie?
De recherche heeft inmiddels enkele personen gesproken tijdens een buurtonderzoek. Daarnaast wil zij ook graag spreken met mensen die getuigen zijn geweest van deze overval of de daders herkennen aan het signalement. Het is goed mogelijk dat deze mannen tijdens de worsteling gewond zijn geraakt. Hebt u informatie of weet u waar de daders zijn? Deel uw informatie dan via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws